Tid til en god ferie - Gro Coaching

Tid til en god ferie

ferie råd

gro coaching gode råd til ferien

Tre gode råd til din ferie:

Ferietid er dejligt, men kan også være tid med en del konflikter, få mere ferie ro med disse tre råd fra Gro Coaching med ønske om glæde, ro og overskud.

Hvad vil du?

  • Tænk og mærk efter for dig selv, hvad er vigtigt for dig? Skriv det ned. Er det Afslapning? Oplevelser? Eller nærvær? Og hvad skal der til for at du opnår de følelser? Skal der tre timer på en solseng til, for at du føler dig afslappet eller er det en rar stemning i familien? Oplevelser gennem hele dagen eller kun et par timer? Hvad er oplevelser for dig? Skal det være helt nyt? Eller er det nok det adskiller sig fra hverdagen?

Planlæg sammen

  • Planlæg sammen med dine venner, familie og spørg ind til deres behov. Hvis den ene har lyst til en hel dag ved standen og den anden vil ud og se nye ting, hvordan kan man så opfylde de forskellige behov? Skal man være sammen hele tiden eller kan man fordele sig efter hvem der har lyst til det lave det samme?

Brug tiden til at tale sammen

  • I en travl hverdag kan samtalerne have præg af meddelelser og praktisk information. Ferietid giver mulighed for andre og mere dybe samtaler. Giv dig tid til at lytte til andre og lære dem at kende på nye områder. Hvor står de politisk for tiden? Hvem værdsætter de højt af deres venner og hvorfor? Hvem beundrer de? Hvis de havde en million, hvad ville de så gøre med den? Hvilke fremtidsdrømme har de?

 

Rigtig god ferie.

 

Ps. Jeg er tilbage onsdag den 3.8. Du kan booke en tid her  🙂

 

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend