Teenager i familien - Gro Coaching

Teenager i familien

En håndsrækning til teenage forældre med teenager i familien

Udfordringerne står i kø, når ens barn når teenagestadiet næsten uanset hvor god en forælder man er. Familien ændres med en teenager i familien. “Det vi plejer og det vi har aftalt” bliver udfordret. Teenagealderen er ganske vist en svær periode for teenageren, men det kan det også være for forældrene.

Find ud af hvad der virker for din og din teenager med forældre coaching. Hvad med den nye relation mellem forældre og teenager? Få viden om teenagehjernen og de forskellige faser i teenage tiden.

Vi afprøver redskaber, der får samtaler til at fungere bedre, konflikthåndtering værktøj til både børn og voksne, der kan gøre jeres hverdag mere harmonisk.

Samtalen omhandler både udfordringer og succeserne i hverdagen. Vi kigger på det der virker, og hvordan man får mere af det. Der er viden om hvad der virker for andre samt 10 gode råd til forældre. I en tid hvor man er meget udfordret med en teenager i familien, er det vigtigt at træne i at se bagom konflikten, se løsninger og muligheder.

Mangler du viden og gode råd, der kan gøre hverdagen mere harmonisk?

Har du brug for løsninger til dig og din teenagers kommunikation?

Søger du redskaber til at få jeres samtaler til at fungere?

Vil du/I gerne kunne bevare roen i konfliktsituationerne?

Hvordan kan I støtte bedst muligt i denne svære tid?

De nævnte problemstillinger er typisk det, der optager teenageforældre.
Gro Coaching tilbyder derfor både familie-coaching og forældre-coaching, der matcher dine behov, så du udstyres med værktøjer til at håndtere konflikter, forbedre den manglende eller ikke fungerende kommunikation og få en større indsigt i teenageverdenen.

Om du vil til forældre-coaching alene eller sammen med din partner, er op til dig selv.
Du har også mulighed for at komme til familie-coaching, ”Ro i familien”, et familieforløb, hvor teenageren selv er med. Gro Coaching har stor erfaring med håndtering af teenageproblemer og kan hjælpe jer til en mere harmonisk hverdag.

Samtalerne er professionelle og fortrolige og har fokus på netop dine behov og ønsker. Gro Coaching tilbyder forskellige muligheder for at afholde disse møder, fx via telefon, Skype og selvfølgelig almindelige samtaler på det hyggelige og centralt beliggende lokale i Lyngby .

Yderliger muligheder:

Online kursus for forældre

Workshop for mødre

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend