Sundere livsstil - Gro Coaching

Sundere livsstil

Sundere livsstil

Søvn, træning, god kost og gode tanker er med til at skabe et godt og sundt liv. Det er vigtigt at have det sjov og også nå det man har lyst til. At huske nyde livet medens man også er på vej efter sine mål.

Positivt selvbillede

Det kan være svært at fastholde et positivt selvbillede med alt det man føler man skal leve op til. Når vi sammenligner os er der ofte en taber og det er dig – vi sammenligner os ofte med dem, der kan/ har mere end os selv.

 

Få styr på tanker omkring træning, vægt og kost

Måske ved du allerede, hvad din krop har bedst af, men efterlever det ikke. Spiser det forkerte, for meget eller for lidt?

Det kan være svært at tage sig sammen og ikke mindst at holde fast. Coaching hjælper dig med at vende din livsstil 360 grader og dermed få stoppet dine dårlige vaner, hvad enten det omhandler stress, rygning, fysisk aktivitet eller dårlig og usund kost.

Målet er at give større indsigt i tankerne bag dine vaner, og få redskaber til at styre dit liv mere bevidst. Du kan få en sundere livsstil, som helt naturligt vil give dig mere energi, glæde og velvære. Et coachingforløb vil sætte fokus på at få gjort noget ved ubalancen i dit liv og hjælpe dig med at finde ro, balance og overskud.

Jeg samarbejder tæt med Klinisk Diætist Christina Bendix omkring spisevaner og spiseforvirring.

Det er også vigtigt for unge at kigge på drikkevaner da der kan være et stort pres At sige nej til at drikke

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend