Præstation - Gro Coaching

Præstation

Få styr på din præstation.

Få styr på nervøsiteten, når du skal sige noget. At kunne stole på sin præstation er vigtigt. Det kan være til fremlæggelser, til eksamer og til jobsamtaler. Præstationsworkshoppen træner dig i at sige noget uden at blive nervøs Er du fx nervøs, genert eller lider af præstationsangst, så kan den rette coaching give dig redskaber og metoder, der kan hjælpe dig, ikke kun i skolen, men på alle livets områder. Årsagerne til, hvordan vi agerer og reagerer, er forskellige og ikke entydige. Den bedste metode til at overkomme barriererne og skabe gode resultater er derfor, at der arbejdes målrettet med netop de udfordringer, som man står overfor.

 

Du får redskaber til:

 

  • Hjælp til præstationsangst

 

  • Mindre stress, uro og ubehag

 

  • Øget selvværd

 

  • Øget selvtillid

 

  • Bedre resultater

 

  • Bedre fokus.

 

Det praktiske:

 

Workshop på tre timer i trygge omgivelser.

 

Datoer:

 

Torsdag

 

den 8.10 kl. 18-21

 

den 29.10 kl. 18-21

 

Pris:

 

300 kr.

 

Synne har hjulpet modeller fra Modelbureauet 2PM med præstation

 

Modelbureauet 2PM, har startet 2PM Academy, som er en workshop for de unge modeller flere gange årligt. 2PM Academy skal være med til at skabe bevidsthed hos den unge model omkring krop og psyke – og give dem en ballast og styrke dem i deres fremtidige modelarbejde. På workshoppen indgår der forløb med; personlig træner, diætister og coach.

 

Synne Andersen er den coach, der underviser i selvværd og selvtillid og hjælper de unge modeller med at turde udtrykke sig og kunne passe på sig selv i en professionelt branche.

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend