Personlig Coaching - Gro Coaching

Personlig Coaching

Genfind din glæde, ro og overskud

– med personlig life og business coaching

Synne kan hjælpe dig med dine udfordringer og give dig netop den coaching, som kan gøre hverdagen nemmere for dig. Den rette personlig life og business coaching hjælper dig med at finde dit eget jeg og dit eget ståsted; at blive ved med at holde af dig selv og dine omgivelser. Du får mod og styrke til at klare netop dine stressede situationer, redskaber til at skabe bedre relationer og du får hjælp til at sætte gode mål og nå dem.

Kort sagt; du vil finde glæde, ro og overskud i hverdagen.

Få arbejdet med:

  • Balance mellem arbejde og familie. Find mere overskud til familien.
  • At finde ro med mig selv og på kigget på gamle obstruerende mønstre. Lær at give slip på gamle destruktive tanker og få nye støttende. Kig på lyse og mørke skygger.
  • Passer mine værdier og handlinger til hinanden? Balance mellem det jeg ønsker, og det jeg gør.
  • Mine forældre. Mit forhold til mine forældre, hvad ønsker jeg at ændre og hvad kan jeg acceptere?
  • Min Passion.Hvad drømmer jeg om, og hvad skal der ske for at komme i gang?
  • Min arbejdsplads. Hvordan passer mine kompetencer sammen med mine arbejdsopgaver? Hvad ønsker jeg at ændre konkret, og hvad er muligt? Få et overblik af dine medarbejdere/ kollegaer via organisatorisk opstilling.
  • Mit kærlighedsliv. Hvad ønsker jeg af forandring, og hvilke begrænsende tankemønstre kan jeg ændre?
  • Mine relationer- venner og veninder. Tætte veninder og venner. Forandringer sker og hvordan kan jeg tackle dem?
  • Min sundhed. For mange usunde vaner?
  • Mit forhold til mig selv. Er jeg min egen bedste ven? Får jeg passet godt nok på mig selv? Få forbedret dit selvværd og selvtillid.

Life og business coaching tilbyder dig motivation- og redskaber, der giver dig en balanceret livsstil og indsigt i dine værdier og mønstre.

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend