Coaching Business - Gro Coaching

Coaching Business

Genfind din glæde, ro og overskud – med personlig life og business coaching

Styrk dit jeg og dine forudsætninger for at nå dine mål. Business coaching hjælper dig med at finde balance og retning i dit professionelle og personlige liv.

Du får mod og styrke til at klare dine udfordringer og stressede situationer, redskaber til at skabe bedre relationer og du får hjælp til at sætte gode mål og nå dem. Life og business coaching tilbyder dig motivation- og redskaber, der giver dig en balanceret livsstil og indsigt i dine værdier og mønstre.

Kort sagt; du vil finde glæde, ro og overskud i hverdagen. Book en gratis samtale på 15 minutter eller en session og få gang i en positiv udvikling på dine problematikker og udfordringer. Sessioner kan naturligvis også være online.

Har du brug for hjælp til at håndtere dine udfordringer? Kan være:

Min Passion. Hvad drømmer jeg om, og hvad skal der ske for at komme i gang?

 • Balance mellem arbejde og familie. Find mere overskud til familien.
 • Hvem er jeg dybest set og hvad er mine mål?
 • Sorg og sygdom i familien
 • At finde selvtillid og ro med mig selv og på kigget på gamle obstruerende mønstre. Lær at give slip på gamle destruktive tanker og få nye støttende. Kig på lyse og mørke skygger.
 • Passer mine værdier og handlinger til hinanden? Balance mellem det jeg ønsker, og det jeg gør.
 • Mine forældre. Mit forhold til mine forældre, hvad ønsker jeg at ændre og hvad kan jeg acceptere?
 • Min arbejdsplads. Hvordan passer mine kompetencer sammen med mine arbejdsopgaver? Hvad ønsker jeg at ændre konkret, og hvad er muligt? Få et overblik af dine medarbejdere/ kollegaer via organisatorisk opstilling.
 • Mit kærlighedsliv. hvad gør jeg i min nuværende situation? Hvad ønsker jeg af forandring, og hvilke begrænsende tankemønstre kan jeg ændre?
 • Mine relationer- venner og veninder. Tætte veninder og venner. Forandringer sker og hvordan kan jeg tackle dem?
 • Min sundhed. For mange usunde vaner?
 • Mit forhold til mig selv. Er jeg min egen bedste ven? Får jeg passet godt nok på mig selv? Få forbedret dit selvværd og selvtillid.

Jeg hjælper dig der hvor du er i en tryg og fortrolig samtale.

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend