Opstilling

Opstilling

Opstilling

En del af et større system

Familieopstilling- en mere fredelig jul

Balancen mellem at give og tage er vigtige elementer i familieopstilling. Relationer mellem forældre og børn, partnere og i venskaber er alle emner til opstilling.  Teorien er, at alle indgå i et større system og er en del af helheden. At kærlighedens orden; at forældre giver til deres børn og forældrene er de voksne er i orden. At partnere er lige, at venner er lige og ikke er forældre/barn relation. En orden og et frit flow af kærlighed kan være forviklet af mønstre der udspringer af gamle historier.

Man kan tale om egen biologiske tid og det transgenerationelle. Egen tid er egne historier og egne erindringer der er vigtige at få fat i. Det transgenerationelle kommer fra tidligere generationer historier. Mønstrene fra fortiden kan spille ind på forholdet til kærlighed, økonomi, alkohol, livsglæde og mange andre faktorer. Eksempelvis kan forhold til penge stamme fra familien i tidligere generationer har mistet hjemmet ikke kunne få til dagen og vejen. Der kan være et mistet barn, en tidlig død af forældre, der har påvirket hvordan man ser på livet. Opstilling giver mulighed for at se et større perspektiv og ændre på gamle mønstre og overbevisninger.

Jeg har både individuelle opstillinger og workshops med en gruppe.

Individuelle opstillinger

Individuelle opstillinger er dig og mig og opstilling af dukker, der repræsentere de forskellige forbindelser du ønsker at belyse. Man stiller figurerne op som situationen er i dag og så taler vi om situationen og ændre i opstillingen via bestemte sætninger og mønstre der kan løsne op for nogle af de problematikker der er i systemet. Du får mulighed for at sætte dig i en anden position, så du når en større indsigt.

Workshop

Opstilling med andre i en gruppe workshop. I foråret afholder en dygtig kollega og jeg en række workshops med familieopstilling, hvor man selv kan være repræsentant eller få et emne på. Processen er styret af facilitatoren og giver et indblik i en given situation samt en ændring af tingenes tilstand

Temaer man kan opstille kan være ønsket om en større forståelse og et forbedre forhold til:

  • min kæreste
  • min mor- min far
  • mine børn
  • mine søster- min bror
  • mine venner
  • mig selv, min rolle i familien
  • min økonomi
  • mine svage sider
  • samt andre vigtige emner.

Opstilling er en god og vigtig metode. Det forklares bedst gennem oplevelse.

Så kom og prøv metoden af i en individuel opstilling særjulepris i December og Januar på 300 kr. for en individuel opstilling 🙂

Individuelle opstillinger book en tid 🙂

Workshopdatoer:

Den 17/1 , 31/1, 14/2 i Lyngby kl. 11-15 Læs mere på: https://www.facebook.com/systemogfamilieopstilling/?fref=ts

Skriv, sms eller ring få at få en plads på en workshop.

 

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend