Hjælp til eksamen og nervøsitet - Gro Coaching

Hjælp til eksamen og nervøsitet

Hjælp til nervøsitet og eksamen

Få online hjælp til håndtering af nervøsitet i forbindelse med eksamen.

Kurset henvender sig til dig der skal til eksamen og har både gode råd og redskaber til en god eksamensforberedelse og gode eksamensresultater.

Kurset giver dig de bedste råd til eksamensforberedelsen, og hvordan du får aktiveret din viden i eksamenssituationen, uden at nervøsiteten tager over.

Har du lyst til at ændre den måde du tænker om eksamen? Så prøv dette enkle og effektive online kursus!

Kurset er en god hjælp til forberedelsen, håndtering af nervøsiteten og gode råd til selve eksamen. Det handler om at få gjort det rigtige i god nok tid.

Du får hjælp til nervøsiteten, og nogle konkrete forslag til hvad du kan gøre på selve eksamensdag.

Online kursets indhold

Online forløbet består af tre trin;

Den første del af kurset hvad består i forberedelsesfasen; hvad kræves der? Og gør du konkret og hvad mangler du at få kigget på?

Næste del af kurset vil primært handle om nervøsiteten, få kigget ind på forskellige værktøjer til at få styret nervøsiteten, eksamensangsten

Tredje del af kurset vil fokusere på selve eksamensdagen. Den mundtlige eksamen, den skriftlige eksamen og hvad kan du konkret kan gøre til selve eksamen.

Her kan du købe online kurset.

Prisen er kun 145,00 kr.

Du vil blive sendt til siden undervisnings sitet Prologio, hvor du kan oprette dig og købe adgang til kurset med det samme. Du kan se kurset igen, og lave øvelserne og svare på spørgsmålene. Til slut vil du få et bevis for bestået kursus.

Du vil kunne tilkøbe en individuel coaching session for 750 kr. ( Mod normalpris 850,-) i forlængelse af kurset. Du kan booke en individuel session her

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend