Hjælp til teenagerforældre - online - Gro Coaching

Hjælp til teenagerforældre – online

teenagerforældreMit barn er blevet teenager – online hjælp til teenagerforældre

Når ens barn bliver teenager, sker der store forandringer hos det unge mennesker, som kan påvirke hele familien. At være teenagerforældre er en stor udfordring. Det der virkede før, må revurderes og der er mange nye udfordringer både for forældre og den unge.

Gro coaching har udviklet et unikt online kursus som trin for trin gennemgår tre hyppige og vigtige emner i en teenagers liv og ikke mindst guider til hvad man som forælder kan stille op.

Din teenager virker trist

Er der noget alvorligt i vejen? Hvorfor vil/ kan de ikke tale om det? Hvorfor er de triste? Hvad kan jeg gøre som forælder?

Dit barn vil ikke i skole

Hvad sker der? Hvad er normalt? Hvad kan vi som forældre gøre?

Der er mange konflikter og der bliver råbt højt

Lær at holde hovedet koldt og hjertet varmt. Hvorfor sker konflikterne typisk? Få konkrete konfliktløsningsværktøjer, som får dig og din teenager bedre gennem de klassiske teenagekonflikter

Kurset giver en bedre forståelse og indsigt i teenagerlivet for teenagerforældre. Mere viden om deres verden og ikke mindst redskaber til at støtte både forældre og den unge i forandringsprocessen fra barn til voksen. Få støtte til dig og familien i en svær og ofte konfliktfyldt tid.

Her kan du få fat i online kurset tryk her.

Du vil blive sendt til siden undervisnings sitet Prologio, hvor du kan oprette dig og købe adgang til kurset med det samme. Du kan se kurset igen, og lave øvelserne og svare på spørgsmålene. Tilslut vil du få et bevis for bestået kursus.

Prisen er kun 365,00 kr.

Du vil kunne tilkøbe en individuel coachingsession på 1,5 timer for forældre og teenager 1.000 kr. (mod normalpris på 1250 kr.) i forlængelse af online kurset.

Andre muligheder Online

Du/I kan også få samtaler via Skype/ facetime eller telefon. Her kan du/I få en personlig samtale om det der rør sig hos netop jeres familie. Ring eller skriv for muligheder eller læs mere her .

Der er naturligvis også en mulighed for en samtale på mit kontor på Lyngby Hovedgade.

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend