Forstå din teenager - Gro Coaching

Forstå din teenager

Forstå din teenager – workshop

Kan du komme til at  forstå din teenager?

Workshop hos Gro Coaching med råd og øvelser til indsigt i teenage og forældrelivet. Forståelse af hvad der sker for en teenagehjerne og hvad der kan hjælpe i en svær tid. Udfordringerne står i kø, når ens barn når teenagestadiet, uanset hvor god en forælder man er. Få hjælp til at forstå de prioriteringer en teenager vælger. Bedre løsninger til dig og din teenagers kommunikation? At kunne bevare roen i konfliktsituationerne. Få viden og gode råd, der kan gøre hverdagen mere harmonisk.

Dato for næste workshop i Lyngby:

Workshop for mødre:

Forstå din teenager – foredrag

Mangler I viden og gode råd, der kan gøre hverdagen mere harmonisk. Udfordringerne står i kø, når ens barn når teenagestadiet næsten uanset hvor god en forælder man er. Hjælp til forældre. Foredrag med opgaver og viden om konflikthåndtering og løsningsfokuseret tilgang. Jeg kommer gerne ud i klasser og til forældrearrangementer. Ring og få et tilbud

Individuelle sessioner

Hjælp til forældre. Få privat samtale og få kigget på, hvordan I bedst muligt forstår jeres teenager. Book en tid på online booking  og få viden og værktøj til en forandringstid.

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend