Fokus og motivation - Nå dine mål - Gro Coaching

Fokus og motivation – Nå dine mål

Fokus og motivation

At kunne holde sin egen motivation og fokus. Finde sine styrker og bruge dem rigtigt. Nå sine mål, og opnå bedre resultater. At flytte hjemmefra, job og studie.

Med studie coaching samtaler får du mere styr på de mange aspekter, der er at forholde sig til i et voksenliv. Man kan godt tale med venner og familie om sine udfordringer, men det giver en ekstra dimension at blive mødt af et menneske der kan være mere objektiv.

Det kan være svært at prioritere mellem alle de tilbud livet byder på. Få redskaber der hjælper med vedholdenhed og at sætte mål. Få mere styr på situationer, der stresser dig, og få redskaber til at skabe bedre overblik og overskud.  Sæt og opnå dine mål. Lær at vende overbevisninger så de støtter målet. Arbejde med delmål og smarte mål.  Få opgaver, samtaler og indsigt i egne mål og forhindringer, hvor du kan få afprøvet din egne motivation og fokus også når det bliver udfordrende.

Få hjælp gennem studie coaching samtaler til at:

  • Vælge den rigtige uddannelse og kunne gennemføre den, også når det er svært. Kunne præstere til jobsamtaler og prøver.
  • At finde sig selv sine personlighed i en mere voksen form. Bevare og styrke troen på sig selv. Hold af dig selv og dine omgivelser. Få indsigt i dit liv og i dine mønstre.
  • Gamle og nye Relationer. Vedligeholde vennegruppen i en travl tid og måske skabe en ny vennekreds. Håndtere ensomhed og turde etablere nye venskaber.
  • Udfordringer i forhold til at få og være kæreste. Kunne håndtere kærlighedens op og nedture. Kunne afpasse det hele med kæreste og studier.
  • Kunne holde en fin balance mellem studie og fritid. Ikke at få stresset sig selv og ikke slappe for meget af.
  • Få uddannelsen til at fungere med evt. fritidsjob. Holde styr på økonomi. Flytte hjemmefra. Kunne klare sig selv med alt. Kunne få træning og sund mad til at fungere balanceret.
  • Genfind din glæde, ro og overskud med coaching samtaler.

Gro Coaching hjælper dig til at finde dit eget jeg og dit eget ståsted. Det er Gro Coachings enkle mission at hjælpe dig med at finde glæde, ro og overskud i hverdagen.

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend