Flere venner? Mindre ensom? - Gro Coaching

Flere venner? Mindre ensom?

Er du nogen gange ensom?

Unge har mange venner fx på sociale medier. På trods af det, kan man føle sig ensom. Der kan være mange forventninger fra flere venner, og der kræves mange sociale færdigheder, når man er ung. Indimellem kan man godt blive forvirret over de forskellige signaler, meninger og have svært ved at finde sit eget ståsted. Ensomhed er et udbredt fænomen blandt teenagere og ofte føler at de har ingen venner.

I sessionerne hos mig finder vi frem til dine egne holdninger og værdier. Vi arbejder med kommunikation. Vi gennemspiller forskellige udfordrende situationer og finder nye muligheder og løsninger, der gør det nemmere at træffe gode valg. Opbyg dine sociale kompetencer. Coaching hjælper dig til at finde frem til det, du tror på, og det du mener. Hjælper dig til at finde muligheder for samvær med andre. Hvis du ved, hvad du vil og ønsker at tale om, kigger vi på fordele ved at lytte, spørger ind og interessere sig for andres mening.

Venner

Venner kan skifte, og især i pigegrupper kan hjerteveninders brud være rigtig hårdt. Der kan også være en sammensætning i en klasse, der gør, at der ikke er et umiddelbart match med interesser. Den bedste ven kan flytte eller tage på efterskole, og du står i en ny situation. Du får gennem samtaler redskaber og viden om, hvad der skal til for at få nye venner .

Nogle gange kan man føle ensomhed også være blandt andre og føle at man ikke rigtig passer ind. Måske har man været bedre venner engang, men er begyndt at glide fra hinanden. Det kan også være, at man føler der bliver lagt mere afstand til en selv og dem der var tætte venner, ikke kan ses så ofte mere.

Vi arbejder med selvtillid, selvværd og med kommunikation. Vi kigger på, hvad der virker, hvad der ikke virker og hvad man kunne gøre anderledes.

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend