Få de bedste fif til eksamen - Gro Coaching

Få de bedste fif til eksamen

Få topkarakter til eksamen – De bedste tips og tricks!

Foredrag på Gymnasier i København samt på uddannelsesmessen UUC Samlet antal 2000 elever og lærere. I samarbejde med My Academy

Vil du nå dine karaktermål og sikre dig en plads på drømmestudiet? My Academy og eksamens coach, Synne Andersen, giver dig de bedste råd til eksamensforberedelsen, og til hvordan du får aktiveret din viden i eksamenssituationen, uden at nervøsiteten tager over.

I foredraget får du redskaber til tackling af nervøsitet omkring eksamen. Gode fif til karakterskalaen og forståelse af hvad lærerne og censorerne forventer. Du kan få indsigt i hvad der bliver vurderet og belønnet.

Kom og hør det spændende oplæg!

 

SAMARBEJDE MED “MY ACADEMY” My Academy er et godt fagligt supplement til en god skolegang og eksamen.
My Academy tilbyder lektiehjælp og privatundervisning til folkeskole- og gymnasieelever. Underviserne er nøje udvalgt og bliver trænet i et patenteret og gennemprøvet system, der giver indsigt i den faglige udvikling. Underviserne er unge, der selv er yderst kompetente inden for deres fag. De brænder for at undervise og kan styrke den enkelte elevs faglige kompetence via en målrettet kombination af faglighed, studieteknik og motivation. Gro Coaching samarbejder med My Academy i konkrete forløb for elever. Dette fordi vejen til resultater også handler om andre aspekter end de rent faglige.

Det handler også om at kende sig selv og kunne udnytte sine potentialer. Udvikling, selvværd og selvtillid er Gro Coachings kernekompetencer. My Academy og Gro Coaching samarbejder for et fælles mål; at hjælpe de unge med at bruge deres fulde potentiale, opnå en bedre faglighed og selvtillid.
Link: www.my-academy.dk

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend