Om Synne - Gro Coaching

Om Synne

Gro Coaching er stiftet i 2007 af Synne Andersen (f. 1970).
Synne er uddannet lærer og business- og lifecoach hos Sofia Manning. Uddannet i løsningfokuseret tilgang, systemisk teori og familieopstilling. Arbejder som individuel coach, konsulent, familieopstiller, facilitator og kursusleder

Jeg arbejder med personlig udvikling, både i individuelle samtale og i teams. Min teoretiske baggrund er coaching, positiv psykologi og pædagogik.

Jeg arbejder med unge, der allerede er godt på vej og vil mere og bedre. Samt unge der synes, at det kan være lidt svært at overskue deres virkelighed. Jeg kan hjælpe med at få vendt tingene på hovedet og ryste i overbevisningerne, så der bliver en mulighed for et bedre og mere positivt selvbillede. Gennem mine mange sessioner har jeg oplevet mange unge, der selv tror eller har fået at vide, at de ikke er helt rigtige, eller at der er noget i vejen med dem. Jeg arbejder med den unge med fokus på det, der virker, og på hvordan man – ved at bruge sine gode evner – kan finde løsninger på det, der ikke virker.

Etik
Jeg er uddannet til at hjælpe dig. Certificeret efter ICF International Coach Federation-standarder. Alle coachingsamtaler er fortrolige og foregår altid efter etiske standarder fra ICF.

Powered and designed by: Webtimiser.dk

Send this to friend